top of page
Zoeken
  • Marianne Jolling

A beautiful mind... in nature!

Als er één ding is dat covid-19 ons niet heeft afgepakt dan is het een wandeling door de natuur. Oké... het was misschien een wandeling zonder menselijk gezelschap but you never walk alone. Wat heeft de natuur je gegeven? Welke mooie beelden hebben je geest verwend? En wat deed dat met je humeur, je energie en je dromen?

Toen ik In de revalidatiezorg werkte, was een wandelsessie dagelijkse kost. Het is niet alleen goed voor je fysiek maar het verruimt onze geest en maakt ‘het’ lichter. Je kan genieten van wat je hoort, ziet, voelt, ruikt.. je kan in stilte zijn, maar je kan ook vrijer bewegen en spreken. Je hoeft niet één te worden met de natuur. Het is een ervaring op zich.


Dus.... waarom maak ik er ook geen vaste waarde van bij Coranima? De afgelopen periode van de lockdown heeft me opnieuw doen inzien dat wandelen in de natuur een meerwaarde heeft in psychisch herstel. Ik geef toe.. had ik geen wandelingen kunnen maken, was de lockdown een ware hel geweest. Saved by nature!

Spreekt dit jou net iets meer aan dan je therapeut tussen vier muren te spreken? Maak dan een afspraak en ontdek wat de natuur voor jou in petto heeft!

Heb je er toch nog vragen over, want waarom heb je een psycholoog nodig om mee te wandelen? Neem contact op via marianne@coranima.be.

18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page